Njoftim për bursat në Shkollat e Botës së Bashkuar

22/11/2021

Përshëndetje,

Bashkëlidhur gjeni kërkesën per aplikimin për bursat në Shkollat e Botës së Bashkuar.

SHBB janë një rrjet shkollash dhe kolegjesh parauniversitare që ofrojnë diplomën IB (International Baccalaureate) në një mjedis ndërkombëtar për studentë të moshës 16 deri në 18 vjeç.

Gjithashtu, më shumë info mund të gjendet online në linkun:  https://www.al.uwc.org/apliko/proesi-i-aplikimit