KALENDARI I TESTIMIT TË INFORMATIZUAR TË MËSUESIT (PORTALI I MËSUESIT 2022)

15/07/2022

Ne faqen zyrtare te QShA ka dale kalendari i testimit të Informatizuar per Kandidatet e portalit “Mesues per Shqiperine” 2022 si dhe jane publikuar listat me emra te disa profileve.

Ndiqni njoftimet ne faqen zyrtare te QShA ne lidhje me portalin.